preskoči na sadržaj

Srednja škola Topusko

Login
Pozdrav

Vremenik

Školski kurikulum

Školski kurikulum Srednje škole Topusko za školsku godinu 2016./2017.

Službenik za informiranje

Službenik za informiranje u SŠ Topusko je Ankica Kuzmić

Broj telefona: 044 885-104

Broj telefaxa: 044 811-939

e-mail adresa: ured@ss-topusko.skole.hr

Obrazac - kliknuti

Obavijest za nastavnike

Detaljnije informacije pogledati u rubrici " Oglasna ploča "

Obavijest za roditelje

 

Termini razrednih informacija prikazani su u rubrici " Razredi - informacije " u lijevom izborniku.

Točno vrijeme
Vremenska prognoza

 

Hit dana

Jacques Houdek - My friend

Facebook

Kalendar
« Rujan 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Download

Download sa portala Download.hr!

Korisni portali

Izvanučionička nastava
Upute za izradu završnog rada - strojarstvo
Brojač posjeta

 

Free Web Counter

 

Večernji list
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Interslast 2016
Autor: Administrator , 24. 10. 2016.

Na ovogodišnjem Interslastu – internacionacionalnom kongresu slastičarstva, sladoledarstva i konditorstva, koji se održavaao 11. i 12. listopada u Termama Tuhelj, učenice Srednje škole Topusko Ružica Džoja i Kristina Domitrović sudjelovale su na natjecanju u  izraditi i ukrašavanju torte i petit foursa s temom četiriju godišnjih doba. Natjecali su se učenici srednjih slastičarskih, prehrambenih i kuharskih škola s područja Alpe – Jadran, Slovenije, Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.  Ove se godine natjecalo 18 ekipa, a u jakoj internacionalnoj konkurenciji.

Ciljevi Artslasta su poticati kreativnost, znanje, vještinu i natjecateljski duh među učenicima kuharima i slastičarima, a potvrda i nagrada struke na natjecanju poticaj su za još predaniji rad i otkrivanja tajni u slastičarstvu.


Radovi Ružice Džoja i Kristine Domitrović:





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju