Jedan od suvremenih načina prepoznatljivosti jedne škole među drugim školama je njezin logo. Tako je i Srednja škola Topusko odnedavno dobila svoj vlastiti logo, odnosno moglo bi se reći svoj prepoznatljivi imidž.
Broj telefona: 044 885-104
Broj telefaxa: 044 811-939
e-mail adresa: ured@ss-topusko.skole.hr
Obrazac za pristup informacijama
Zahtjev za ponovnu upotrebu informacija
Obrazac za dopunu ili ispravak informacija
Kriteriji za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostve informacija
« Siječanj 2021 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Pravilnik o obradi i zaštiti osobnih podataka
Pravilnik o načinu i postupku zapošljavanja u SŠ Topusko
Izmjene i dopune Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u SŠ Topusko
Godišnji plan i program za 2020./2021. godinu
Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi
Zakon o strukovnom obrazovanju
Kuhar
Nastavni predmeti značajni za upis: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, biologija;
Osnovni poslovi kuhara su pripremanje svih vrsta hladnih i toplih jela. Za uspješno obavljanje tih poslova tijekom obrazovanja stječe se dobra osnova strukovnog znanja iz područja biologije, higijene, ekologije, prehrane i gospodarstva.
Iako se obrazovanje kuhara zasniva prvenstveno na pripremanju jela, tijekom školovanja osposobljavaju se i za ustrojavanje rada u kuhinji, naručivanje sirovina, namirnica i poluproizvoda te pravilno skladištenje istih, rukovanje raznim kuhinjskim strojevima, alatima i posuđem.
Kuhar se može zaposliti u ugostiteljskim objektima, prehrambenoj industriji i obiteljskom poslu.
Nakon završene škole moguće je daljnje usavršavanje i napredovanje u struci, doškolovanje za zanimanje turističko-hotelijerski komercijalist, a uz određene uvjete može se nastaviti školovanje srodnog stručnog studija.