preskoči na sadržaj

Srednja škola Topusko

Login
Pozdrav

Školski kurikulum

Školski kurikulum Srednje škole Topusko za školsku godinu 2017./2018.

Službenik za informiranje

Službenik za informiranje u SŠ Topusko je Ankica Kuzmić

Broj telefona: 044 885-104

Broj telefaxa: 044 811-939

e-mail adresa: ured@ss-topusko.skole.hr

Obrazac - kliknuti

Obavijest za nastavnike

Detaljnije informacije pogledati u rubrici " Oglasna ploča "

Obavijest za roditelje

 

Termini razrednih informacija prikazani su u rubrici " Razredi - informacije " u lijevom izborniku.

Točno vrijeme
Vremenska prognoza

 

Hit dana

Guns N' Roses: Welcome To The Jungle 

Facebook

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Download

Download sa portala Download.hr!

Korisni portali

Izvanučionička nastava

Odabrane agencije:

  • Alga
  • Astralis
  • Spektar

Roditeljski sastanak je 20.11.2017. godine u 14.00 sati

Odabrane agencije:

  • Punim jedrima
  • Spektar
  • Laterna

Roditeljski sastanak je 23.11.2017. godine u 14.00 sati

Upute za izradu završnog rada - strojarstvo
 

Večernji list
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Obrazovanje odraslih

UGOSTITELJSTVO I TURIZAM:

  1. Konobar

 

Naziv predmeta Godišnje sati

Zajednički dio 1.god.
2.god. 3.god.
Hrvatski jezik 50 50
50
Povijest 30 - -
Vjeronauk/Etika 15 15 15
Tjelesna i zdravstvena kultura
30 30 30
Politika i gospodarstvo
- 30 -
       
Ukupno ( zajednički dio ) 125 125 95
       
Naziv predmeta Godišnje sati
Posebni strukovni dio 1.god.
2.god. 3.god.
       
Strani jezik I 50 50 50
Strani jezik II 30 30 50
Gospodarska matematika 30 30 30
Računalstvo - 15 30
Povijest hrvatske kulturne baštine - - 30
Biologija s higijenom i ekologijom 30 - -
Poslovna psihologija i komunikacija - 30 -
Osnove turizma 30 - -
Turistička geografija Hrvatske
- 30 -
Organizacija poslovanja ugost.poduzeća
- 30 30
Marketing u turizmu
- - 15
Kuharstvo - 30 -
Ugostiteljsko posluživanje
70 70 80
Poznavanje roba i prehrana 30 15 15
       
Ukupno ( posebni strukovni dio ) 270
330 330
Strukovna praksa 170 170 170



preskoči na navigaciju