preskoči na sadržaj

Srednja škola Topusko

Login
Pozdrav

Školski kurikulum

Školski kurikulum Srednje škole Topusko za školsku godinu 2017./2018.

Službenik za informiranje

Službenik za informiranje u SŠ Topusko je Ankica Kuzmić

Broj telefona: 044 885-104

Broj telefaxa: 044 811-939

e-mail adresa: ured@ss-topusko.skole.hr

Obrazac - kliknuti

Obavijest za nastavnike

Detaljnije informacije pogledati u rubrici " Oglasna ploča "

Obavijest za roditelje

 

Termini razrednih informacija prikazani su u rubrici " Razredi - informacije " u lijevom izborniku.

Točno vrijeme
Vremenska prognoza

 

Hit dana

Guns N' Roses: Welcome To The Jungle 

Facebook

Tražilica
Kalendar
« Studeni 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Download

Download sa portala Download.hr!

Korisni portali

Izvanučionička nastava

Odabrane agencije:

  • Alga
  • Astralis
  • Spektar

Roditeljski sastanak je 20.11.2017. godine u 14.00 sati

Odabrane agencije:

  • Punim jedrima
  • Spektar
  • Laterna

Roditeljski sastanak je 23.11.2017. godine u 14.00 sati

Upute za izradu završnog rada - strojarstvo
 

Večernji list
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Turističko hotelijerski komercijalist

Turističko-hotelijerski komercijalist

Nastavni predmeti značajni za upis: hrvatski jezik, strani jezik, matematika, biologija i kemija.

Turističko-hotelijerski komercijalist je široki obrazovni profil koji osim općih znanja uključuje proširena znanja iz tehnologije struke: konobara, kuhara i slastičara. Nastao je kao odgovor na uočene potrebe ugostiteljskog gospodarstva za kvalitetnijim, tehnološki obrazovanijim i organizacijski osposobljenijim djelatnicima.

Ovaj stručni profil osposobljen je za :

  •       organizaciju rada u industriji pripreme hrane i pića,
  •       organizacja rada u kuhinji i restoranu,  
  •       rad na poslovima banket-menagera, sastavljanje dnevnog jelovnika, domjenka i svečanih ručkova,   
  •       osmišljavanje i prezentaciju nacionalnih jela i njihove promidžbe,   
  •       planiranje zaliha, nabave, kontrola skladištenja i konzerviranja živežnih namirnica,  
  •       prezentaciju restorana i estetsko uređenje prostora i ugostiteljske ponude.


Zapošljavanje je moguće u ugostiteljskim poduzećima (hotelima, pansionima, kampovima) i osobito u obiteljskim ugostiteljskim objektima koji sve više obilježavaju turistički usmjerene zemlje.

Nakon završene škole moguć je nastavak obrazovanja na strukovno srodnim, a i drugim visokim učilištima
 

preskoči na navigaciju